Adrian Păunescu către Mihai Ghimpu: „Să vegheaţi la unitatea Alianţei, deoarece orice fisură va fi folosită în detrimentul Republicii Moldova”

luni, 30 august 2010

Adrian Păunescu către Mihai Ghimpu: „Să vegheaţi la unitatea Alianţei, deoarece orice fisură va fi folosită în detrimentul Republicii Moldova”
Foto: solidaritatedandiaconescu.ro

„Doar prin realizarea programului de guvernare al AIE este posibilă integrarea în Uniunea Europeană. Să vegheaţi la unitatea Alianţei, deoarece orice fisură va fi folosită în detrimentul Republicii Moldova”. Declaraţia aparţine scriitorului Adrian Păunescu şi a fost lansată astăzi, 30 august, în cadrul unei întrevederi cu preşedintele interimar Mihai Ghimpu.


Adrian Păunescu a declarat că doar AIE este uniunea care poate schimba situaţia, aduce o nouă viaţă în republica noastră. Scriitorul este de părere că AIE trebuie să înainteze un candidat unic pentru prezidenţiale. „AIE trebuie să fie unită şi să propună un singur pretendent la postul de preşedinte, pentru că oponenţii se vor consolida şi aşa vor face”, a conchis Păunescu.

Precizăm că astăzi, preşedintele interimar Mihai Ghimpu i-a conferit scriitorului Adrian Păunescu cea mai înaltă distincţie de stat – „Ordinul Republicii”, în semn de profundă recunoştinţă pentru contribuţia remarcabilă adusă la dezvoltarea literaturii române, la promovarea valorilor naţionale şi a adevărului istoric şi la consolidarea conştiinţei şi solidarităţii naţionale.

Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Cristina Buzovschi


0 Comments: