O moldoveancă de 20 de ani şi-a cumpărat buletin românesc cu 100 de euro

vineri, 3 septembrie 2010

O moldoveancă de 20 de ani şi-a cumpărat buletin românesc cu 100 de euro
Foto: morar.catavencu.ro

O cetățeancă a Republicii Moldova a fost prinsă de poliţiştii de frontieră români când încerca să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, folosindu-se de un act de identitate fals. Fata a recunoscut că a cumpărat actele din Moldova.


”Azi noapte, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru a călători în Spaţiul Schengen o persoană care s-a legitimat cu carte de identitate eliberată de autorităţile din România. Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că documentul de identitate prezentat spre verificări nu conţine elementele de identitate specifice actului original, fiind fals”, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Denisa B., o tânără moldoveancă de 20 ani a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la frontieră l-a procurat în Republica Moldova, contra sumei de 100 euro. A recurs la această metodă pentru că nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen şi dorea să ajungă în Italia.

Poliţiştii de frontieră o cercetează acum pentru fals privind identitatea şi tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat.


sursa: Unimedia

0 Comments: