Samsung vrea să facă concurenţă iPad-ului Apple şi lansează tableta tactilă Galaxy

vineri, 3 septembrie 2010

Samsung vrea să facă concurenţă iPad-ului Apple şi lansează tableta tactilă Galaxy
Foto: Wall Street Journal

Ca şi iPad-ul, tableta Galaxy conţine funcţiile de bază, cum ar fi e-mail şi persoane de contact, plus oferă avantajul unui ecran mai mare, acces la Wi-Fi şi o programă pentru citirea revistelor, cărţilor şi ziarelor. De asemenea, bateria este detaşabilă, iar tableta poate fi uşor conectată la un PC.


Samsung Electronics Co a lansat, ieri, 2 septembrie, tableta tactilă Galaxy, cu ajutorul căreia doreşte să facă concurenţă cu iPad-urilor companiei Apple. 

Tabletele Galaxy reprezintă o potenţială sursă de venituri noi pentru Samsung, care doreşte să iasă din competiţia intensă a afacerii cu smartphone-uri, unde a pierdut mult teren.

Preţul estimativ a tabletei tactile Galaxy este de circa 200-300 dolari, preţul final va varia în funcţie de mărimea subvenţiilor operate de distribuitor.

Samsung nu va vinde tabletele direct la consumatori, ci mai degrabă va apela la vânzările prin intermediul partenerilor săi.

Tabletele vor fi distribuite pentru prima oară în Italia, ulterior acestea vor putea fi procurate şi pe alte pieţe. Se aşteaptă lansarea tabletei Galazy în SUA, care va avea loc peste câteva luni.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la Wall Street Journal


0 Comments: