Enquirer: John Travolta e homosexual

vineri, 3 septembrie 2010

Enquirer:  John Travolta e homosexual
Foto: tvnz.co.nz

"L-am cunoscut pe John în 1998, după ce s-a căsătorit cu Kelly. Cred că mariajul este doar de ochii lumii pentru că lui John îi plac bărbaţii şi face sex fără să ştie Kelly", spune autorul cărţii pentru Enquirer.


Zvonuri despre viaţa sexuală a actorului John Travolta au scos la iveală faptul că actorul ar fi întreţinut relaţii homosexuale făcând parte dintr-o sectă gay, potrivit hotmommagossip.com.

Bănuiala că actorul ar fi gay a fost publicată în National Enquirer. Travolta îşi înşeală soţia de 19 ani încoace. Kelly este însărcinată cu al treilea copil. Travolta şi Preston l-au pierdut anul trecut pe Jett, fiul lor cel mare. Cei doi mai au o fiică, Ella Bleu.

Despre multe celebrităţi au fost zvonuri că ar fi homosexuali şi nu vor să recunoască. Cel mai recent caz este cel al lui John Travolta, care se presupune că ar avea o viaţă sexuală duplicitară.

În cartea "You'll Never Spa in This Town Again", autorul Robert Randolph scoate la lumină viaţa secretă a vedetelor de la Hollywood.

În 2006, John a fost surprins sărutând un bărbat, angajat să aibă grijă de copii, înainte de a urca într-un avion. În 2007 actorul l-a sărutat pe Kirk Douglas, care a părut complet şocat. Apoi în 2008  Michael Pattinson, membru al unei biserici,  a declarat că John ar avea o relaţie cu starul porno Paul Barresi. Nu s-a confirmat niciodată.

Robert susţine că John ar fi fost interesat de el.

"S-a dat la mine de câteva ori. De fiecare dată l-am refuzat, iar John nu s-a oprit din a o înşela pe Kelly ori de câte ori a avut ocazia".

Deocamdată Travolta nu a făcut nicio declaraţie cu privire la această carte.

Robert a trecut de un detector de minciuni cu povestea lui.

sursa: Unimedia

0 Comments: