Supercupa Europei a fost câştigată de Atletico Madrid. VIDEO

duminică, 29 august 2010

Supercupa Europei a fost câştigată de Atletico Madrid. VIDEO
Foto: AP

Deţinătoarea Europa League a învins cu 2-0 campioana Europei. Chivu a fost titular la italieni.

Trofeele cucerite de Inter Milano în acest an se limitează la patru. Chinta visată de italieni a fost spartă de Atletico Madrid, care a învins-o pe campioana Europei cu 2-0 şi a câştigat Supercupa Europei.


Cristi Chivu a fost titular şi a jucat tot meciul pentru Inter. Până la întâlnirea de la Monte Carlo, nici Inter şi nici Atletico nu mai fuseseră puse în situaţia de a lupta pentru Supercupa Europei. Premiera victoriei este trecută în dreptul spaniolilor, care au dominat şi au câştigat pe merit contra lui Inter.

Chivu şi colegii au părut total deconectaţi de la importanţa partidei şi incapabili să le pună probleme adversarilor. Căldura sufocantă a jucat şi ea un rol important în această dispută, iar în prima repriză fazele de poartă au fost foarte puţine.

Cu excepţia unui şut al lui Eto'o, în minutul 32, sau a unei acţiuni a lui Kun Aguero, pericolul la cele două porţi a fost ca şi inexistent. În minutul 60 Reyes a avut o uriaşă ocazie de a deschide scorul, dar şutul său a fost apărat de Julio Cesar. Trei minute mai târziu, portarul brazilian se recunoştea însă învins, de acelaşi Reyes. Reduta Interului a mai fost o dată străpunsă în minutul 84, de o combinaţie Simao - Kun Aguero, ultimul reluând în poartă de lângă Chivu.

Campioana Europei a avut şansa golului de onoare, dar seara ei s-a dovedit neagră până la capăt. În minutul 89 Goran Pandev a obţinut un penalty, dar execuţia lui Diego Milito a fost parată de portarul De Gea. Inter a pierdut cu 0-2, dar a câştigat deja în acest an campionatul, Cupa şi Supercupa Italiei şi Liga Campionilor.


0 Comments: