Un accident rutier cu implicarea unei maşini a SP a avut loc în această dimineaţă în Capitală

duminică, 29 august 2010

Un accident rutier cu implicarea unei maşini a SP a avut loc în această dimineaţă în Capitală
Foto: captura PUBLIKA.MD

Un accident rutier cu implicarea unei maşini a Serviciului de Pază, care însoţea automobilul primului ministru, a avut loc în această dimineaţă în Capitală. Maşina Serviciului de Pază s-a ciocnit cu un taxi. Cele două automobile au fost grav avariate. Imediat după accident, plăcuţa cu numerele de înmatriculare speciale ale maşinii Serviciului de pază a fost scoasă.


În scurt timp la faţa locului a venit o maşină a poliţiei şi alta a serviciului pază de stat.

Imediat maşina serviciului de pază a scos numerele de înmatriculare. O persoană care se afla în această maşină a negat ulterior că era o maşină a Serviciului de pază. A zis că e o maşină particulară.

În mai puţin de o oră, maşina serviciului de pază a fost evacuată de pe strada Kogălniceanu. Responsabili de la Guvern au declarat pentru Publika TV că nu comentează accidentul, dar că Executivul va face publică o declaraţie pe parcursul zilei. Ulterior, reprezentanţii Guvernului s-au răzgândit şi ne-au recomandat să apelăm la Serviciul de protecţie şi pază de stat.

În 2007, şi maşina serviciului de pază al fostului preşedinte, Vladimir Voronin, a fost implicată într-un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Automobilul a intrat în coliziune cu o maşina, care, la rândul ei, a lovit-o pe a treia. Şoferul a părăsit locul accidentului, iar martorii spun că poliţia rutieră a încercat să muşamalizeze cazul. Cu mai mulţi ani în urmă şi o maşină care însoţea cortegiul fostului premier, Vasile Tarlev, a fost implicată într-un accident. Informaţia nu a fost însă confirmată oficial de poliţie.



sursa: Unimedia

0 Comments: