Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 52 de ani

duminică, 29 august 2010

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 52 de ani
Foto: indi200.us

Fanii din întreaga lume îl comemorează astăzi pe Michael Jackson, care ar fi împlinit vârsta de 52 de ani. În memoria artistului american, născut la 29 august 1958, în Gary, Îndiana, vor fi organizate evenimente pe tot globul.


Michael Jackson, supranumit "regele pop-ului", a murit la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac, lasand in urma o cariera fabuloasa, marcata insa de scandaluri si dezvaluiri despre stilul sau de viata excentric.
Fiind unul dintre putinii artisti care a fost introdus de doua ori in Rock and Roll Hall of Fame, Michael Jackson a intrat si in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturor timpurilor, cu 13 premii Grammy la activ, 13 single-uri clasate pe locul intai in topuri si vanzari de peste 750 de milioane de albume in intreaga lume.

Amintim că Jackson a avut parte de o viata intens mediatizata, dublata de o cariera de succes, reprezentand o parte semnificativa a culturii pop timp de aproape patru decade.

Michael Joseph Jackson s-a nascut pe 29 august 1958, in Gary, Indiana, fiind al saptelea din cei noua copii ai familiei. Cei cinci baieti Jackson - Jackie, Tito, Jermaine, Marlon si Michael - au sustinut primul lor concert, sub titulatura The Jackson Five, cand Michael avea doar 11 ani.

Sursa: protv.ro


0 Comments: