(video) Chişinău: 500 lei pentru o oră de servicii sexuale

joi, 28 aprilie 2011

(video) Chişinău: 500 lei pentru o oră de servicii sexuale
Poză simbol
Foto: infomm.ro

Două tinere, care urmau să presteze servicii intime într-un apartament din Capitală, au fost reţinute în flagrant de către angajaţii Secţiei combaterea traficului de persoane din cadrul Comisariatului general de poliţie al mun. Chişinău. Acestea s-au dovedit a fi locuitoare din s. Scoreni r. Străşeni în vârstă de 22 ani şi respectiv a doua - de 20 ani, originară din s. Şendreni, r. Nisporeni.


Potrivit informaţiei operative, persoana de 22 ani organiza întâlnirea cu clienţii prin intermediul ziarului Makler, specificând totodată preţul serviciilor intime – 500 lei pentru o oră. 

În acest context, oamenii legii au organizat reţinerea acesteia, deoarece acţiunile ei cad sub incidenţa prevederilor codului penal - îndemnul sau determinarea la prostituţie cu obţinerea unor profituri de pe urma practicării prostituţiei de către o altă persoană. 

Ulterior, tinerele au fost conduse la Comisariatul de poliţie Centru pentru a fi documentate conform procedurii. Fiind audiate de poliţişti, fetele îşi argumentează practicarea prostituţiei pentru a-şi întreţine familiile - ambele au la întreţinere câte un copil de 3 şi 4 ani.

În prezent suspecta de 22 ani este cercetată penal în stare de libertate pentru proxenetism şi riscă să fie amendată de la 4 000 până la 16 000 lei sau privare de libertate de la 2 până la 5 ani de închisoare. 



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: