Webber câştigă Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei

duminică, 1 august 2010

Webber câştigă Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei
Foto: Reuters

Mark Webber l-a învins cu peste 17 secunde pe spaniolul Fernando Alonso de la echipa Ferrari, al treilea clasându-se germanul Sebastian Vettel, în Marele Premiu al Ungariei desfăşurat pe circuitul de la Hungaroring.


Australianul Mark Webber a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, preluând conducerea în clasamentul general în faţa lui Lewis Hamilton, conform Reuters.
 
Australianul de la echipa Red Bull-Renault l-a învins cu peste 17 secunde pe spaniolul Fernando Alonso de la echipa Ferrari, al treilea clasându-se germanul Sebastian Vettel tot de la echipa Red Bull-Renault.
 
Lewis Hamilton, concurentul echipe Mc Laren's a abandonat din cauza unei probleme la cutia de viteze, pierzând primul loc în clasamentul general al piloţilor cât şi al echipelor, Mc Laren's – Mercedes fiind pe locul doi cu 304 puncte faţă de echipa prima clasată Red Bull-Renault cu 312 puncte.
 
Sebastian Vettel, a început cursa de pe circuitul de la Hungaroring din „pole position” pentru a şaptea oară în 12 curse dar din nou nu a reuşit să profite de avantaj, terminând pe locul trei în spatele pilotului de la Ferrari, Fernando Alonso.
 
Pilotul echipei Mercedes GP, Michael Schumacher, a terminat pe locul 11 cu un tur de circuit în urmă faţă de câştigătorul Marelui Premiu, Mark Webber.
 
În clasamentul piloţilor, Mark Webber are acum 161 de puncte fiind urmat de Lewis Hamilton cu 157 de puncte, apoi Sebastian Vettel cu 151 de puncte.
    

0 Comments: