"Principiul Divin – o noua expresie a adevărului pentru omenire în sec. XXI" - cartea ce dezvăluie secretele Biblice şi istorice

luni, 2 august 2010

Foto: bebedream.ro

Pe parcursul istoriei oamenii au căutat răspunsul la întrebările fundamentale despre viaţă şi univers. Însă până acum nu s-a găsit un răspuns satisfăcător la aceste întrebări, din motiv că nimeni nu a înţeles principiul fundamental care a stat la baza creării omului şi a universului. Duminică, 1 august 2010, în incinta Bisericii unificării, a fost lansată cartea moderna ce dezvăluie secretele Biblice şi istorice în limba română - "Principiul Divin - o noua expresie a adevarului pentru omenire în sec. XXI".


Vedeţi aici câteva citate scurte din carte:

Fiecare om depune eforturi pentru a evita nenorocirile şi a atinge fericirea. De la lucrurile mărunte ce privesc o singură persoană şi până la marile evenimente care influenţează întreaga istorie – toate sunt manifestarea dorinţei îndreptate către o fericire cât mai mare.

Toţi oamenii posedă sufletul originar, care tinde să alunge răul şi să urmărească binele. Cu toate acestea, toţi oamenii, fără să-şi dea seama, sunt conduşi de forţele răului, lăsând la o parte binele dorit de sufletul originar şi săvârşind fapte rele pe care nu doresc să le săvârşească. Astfel, sub această influenţă a răului continuă istoria păcatului. În creştinism stăpânul acestei forţe a răului este numit Satan. Omul nu a putut lichida această influenţă a răului din motiv că nu cunoaşte identitatea lui Satan şi modul în care acesta a apărut.

Pentru credincioşii creştini una dintre cele mai importante întrebări, care trebuie elucidată, este dacă aceste evenimente vor avea loc întocmai cum este scris în Biblie sau aceste versete simbolizează ceva, la fel ca alte versete biblice. Pentru a lămuri această problemă, trebuie să înţelegem mai întâi problemele fundamentale care ţin de scopul lui Dumnezeu pentru creaţie, semnificaţia căderii omului şi scopul providenţei de salvare.

Suntem mişcaţi şi nu ne putem reţine lacrimile, văzând de fiecare dată cum în toate colţurile lumii nenumărate vieţi care rătăceau în întuneric primesc lumina acestui nou adevăr şi renasc. Ne dorim mult ca lumina adevărului să umple cât mai repede întreg globul pământesc.

sursa: Unimedia

0 Comments: