Cristian Tabără se însoară sâmbătă cu o jurnalistă din Oradea

duminică, 1 august 2010

Cristian Tabără se însoară sâmbătă cu o jurnalistă din Oradea
Foto: agentia.org

Cristian Tabără ignoră scandalul în care este acuzat că a violat o adolescenta de 12 ani, fiica unei foste iubite, şi îşi vede de planurile de nuntă.

Cunoscutul realizator TV se căsătoreşte sâmbătă cu Loredana Lascu, o jurnalistă în vârstă de 26 de ani.


Tânăra a lucrat in televiziune si in presa scrisa – s-a remarcat ca prezentatoare la TV Transilvania Oradea şi la revista Audio Video Magazin, unde a ocupat postul de redactor şef adjunct, până când revista s-a închis din cauza problemelor financiare, notează acasa.ro

"Era prezentatoarea care dădea cele mai puţine balbe. De fapt... Nici nu-mi amintesc vreo balba de-a ei. La materialul făcut la un an de Transilvania TV, colegii mei nu au reuşit sa găsească prin arhive nici un rateu de-al Loredanei", spune fostul producător al Ştirilor de la Televiziunea Transilvania, Adrian Labos, despre mireasa lui Cristi Tabără.

Potrivit Adevarul, prieteni de-ai Loredanei au confirmat faptul că îndrăgostiţii au trimis de multă vreme invitatiile de nunta şi că marele eveniment ar urma să aibă loc sâmbătă.

Între timp, procurii ancheteaza în continuare cazul Cristian Tabără, deşi, după depunerea plângerii şi interogarea martorilor, ofiţerul judiciar a recomandat neînceperea urmaririi penale.


0 Comments: