Urmărire ca-n filme soldată cu eşec

luni, 2 august 2010

 Urmărire ca-n filme soldată cu eşec
Poză simbol
Foto: infomm.ro

Poliţiştii au pornit pe urmele unui infractor, care era dat în căutare de către Procuratura raionul Dubăsari, pentru tentativă de omor. Oamenii legii însă nu au reuşit să-l prindă, deoarece acesta a reuşit să trecă pe teritoriul necontrolat de organele de drept ale Republicii Moldova.


În baza informaţiei operative privind locul aflării infractorului Oleg Covalenco, două grupuri de poliţişti s-au deplasat în satul Pîrîta. Pe una din străzile localităţii poliţiştii au observat un automobil la volanul căruia se afla un alt localnic Oleg Vareaghin (anterior condamnat), iar pe bancheta din spate se afla infractorul căutat Oleg Covalenco.

La cerinţa poliţistului de a stopa automobilul Vareaghin nu a reacţionat, dar a creat o situaţie de accident cu intenţia de a-l tampona pe omul legii. Prin urmare, poliţistul a folosit arma din dotare efectuând o împuşcătură de avertizare în sus, apoi în capota automobilului. Nici acest lucru nu l-a împiedicat pe şofer, care a continuat să se deplaseze într-o direcţie necunoscută. 

Preţ de aproximativ 40 minute, colaboratorii de poliţie au urmărit automobilul, însă aceştia au reuşit să scape. Pe cazul dat de către MAI este efectuată o anchetă de serviciu, iar Procuratura din Dubăsari verifică toate circumstanţele cazului, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: