Grănicerii ucraineni au descoperit marfă de contrabandă într-un portbagaj: un moldovean!

marți, 3 august 2010

Grănicerii ucraineni au descoperit marfă de contrabandă într-un portbagaj: un moldovean!
Foto: odessa-daily.com.ua

"Grănicerii moldoveni au descoperit în portbagajul unui automobil, care mergea în Ucraina din Republica Moldova, un cetăţean moldovean", transmite portalul most-odessa.info, cu referire la Serviciul de Grăniceri al Ucrainei.

Călătorul infractor a fost depistat, când automobilul trecea prin punctul vamal "Udobnoe". Astfel, doi ucraineni au încercat să-l introducă ilegal pe teritoriul Ucrainei.


Ulterior, s-a aflat că cetăţeanul Republicii Moldova, în vîrstă de 22 de ani a încălcat, anterior, legislaţia statului vecin, de aceea nu putea traversa frontiera, în mod oficial. În aceeaşi zi, el a fost reîntors în Moldova din punctul vamal "Starokazacie", pentru depăşirea termenului de şedere pe teritoriul Ucrainei în trecut.

Dar moldoveanul a vrut să treacă frontiera cu orice preţ. Cu ajutorul unei cunoştinţe, acesta "s-a ascuns" în portbagaj, fapt pentru care a primit 15 zile de arest administrativ.

Cei doi cetăţeni ucraineni riscă de la 3 la 7  ani de privaţiune de libertate pentru transportul ilegal a persoanelor fizice prin frontiera de stat a Ucrainei.


Sursa: UNIMEDIA cu referire la most-odessa.info


0 Comments: