(foto) Sfârşit de an şcolar cu premii şi diplome de la StarNet pentru cei mai buni elevi

miercuri, 1 iunie 2011

(foto) Sfârşit de an şcolar cu premii şi diplome de la StarNet pentru cei mai buni elevi
Foto: Starnet

În ziua de 31 mai a sunat ultimul clopoţel pentru elevii din instituţiile preuniversitare din ţară. Colaboratorii companiei StarNet au fost prezenţi la careurile festive, organizate în 22 de licee din Chişinău şi Ungheni, care sunt partenere ale proiectului „Noi apreciem inteligenţa”. Celor 264 de elevi eminenţi din aceste licee li s-au înmânat cadouri şi diplome de excelenţă.


În cadrul proiectului, compania StarNet a elaborat Portalul informaţional www.liceu.md, care stă la baza unei comunităţi virtuale, ce reuneşte elevii, profesorii şi părinţii. Pe acest site poate fi găsită toată informaţia despre instituţiile de învăţământ participante la proiect, planurile manageriale ale acestora şi date cu privire la situaţia şcolară a elevilor. Din orice colţ al lumii părinţii au posibilitatea să acceseze gratuit site-ul www.liceu.md şi, utilizând o parolă şi un nume de utilizator, pot vizualiza informaţia despre succesele înregistrate de copilul propriu la liceu. 

Proiectul are un caracter social: liceele-partenere beneficiază de conectare gratuită la Internet din partea companiei StarNet, iar elevii sunt stimulaţi trimestrial cu diplome şi premii, acordate în cadrul concursului „Topul succesului”.

“Noi apreciem inteligenţa” este un proiect, lansat în 2009, în colaborare cu Primăria mun. Chişinău. Scopul proiectului este de a susţine sistemul de învăţământ, a stimula elevii talentaţi în pregătirea profesională şi obţinerea performanţelor, şi, de asemenea, a-i motiva să fie cei mai buni la învăţătură. În prezent, proiectul întruneşte 22 de licee-partenere, ceea ce reprezintă peste 16 mii de elevi şi aproximativ 1500 profesori. 










Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: