(video) Electorală la piața: Mihai Ghimpu a distribuit azi "pestelci" pentru gospodinele de la Râșcani

marți, 31 mai 2011

(video) Electorală la piața: Mihai Ghimpu a distribuit azi
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Electorală la piață! Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, a vizitat astăzi piața din sectorul Râșcani (n.r. Alioșina). Pe lângă cumpărături, acesta a făcut campanie pentru Dorin Chirtoacă și pentru echipa liberalilor. 

Ajutat de câțiva tineri, Mihai Ghimpu a distribuit șorțuri cu simbolica PL. Acesta a discutat și a zâmbit cu vânzătoarele, spunând că se cunoaște bine cu ele, deoarece este client fidel. "Eu vin des aici. Și eu le cunosc, și soția le cunoaște, deci nu e nicio problemă", le-a spus Ghimpu jurnaliștilor atunci când a fost întrebat dacă nu vor apărea probleme în familie după atâtea îmbrățișări.


Liderul liberal a ținut "să le decoreze" și pe Nadia, și pe Maria, femei de la care Mihai Ghimpu cumpără de fiecare dată câte ceva. Acesta a declarat că nu se târguiește niciodată, deoarece știe cât este de grea viața oamenilor care vând în piață.

În timp ce distribuia șorțuri, mai multe vânzătoare s-au adunat lângă liderul liberal pentru a lua și ele câte un cadou. Unele au declarat că le vor fi de ajutor, în timp ce altele au fost indignate de modul în care Mihai Ghimpu le distribuia. "Cel mai bine le stă cu șorțul Dorin Chirtoacă. Tooată lumea și așa votează Dorin Chirtoacă. Am scris așa... pentru mine, ca atunci când vin să fie peste tot scris Dorin Chirtoacă. Dacă lumea dorește să facă agitație, de ce nu", a mai opinat fostul președinte al Parlamentului.

În timpul acțiunii electorale, una dintre bătrânele care au primit șorț s-a apropiat de Ghimpu și i-a mulțumit de "pestelkă, dar a cerut și niște bani. Liderul liberal, însă, nu a mai procedat ca vara trecută la Nemțeni și Cotul Morii. "Sănătoși să fim, bani vor fi", a conchis Mihai Ghimpu.

Vezi aici o galerie foto de la eveniment.







Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: