Alegerile locale sunt pe UNIMEDIA!

sâmbătă, 4 iunie 2011

Alegerile locale sunt pe UNIMEDIA!
Colaj: UNIMEDIA

Portalul de știri UNIMEDIA îți prezintă alegerile locale 2011. Duminică, 5 iunie, începând de la primele ore ale dimineții, stai alături de noi pentru informații de ultimă oră de la Comisia Electorală Centrală, dar și de la secțiile de vot unde își vor exprima opțiunea principalii lideri politici din țară. 

Îți vom spune instantaneu prin știri, fotografii, dar și imagini grafice care este rata de participare la alegeri, care sunt ultimele declarații și încotro se îndreaptă Moldova după scrutinul electoral. Întreaga echipa UNIMEDIA va fi antrenată în spectacolul știrilor electoralei pentru ca voi, cei peste 30 de mii de vizitatori care ne sunteți alături în fiecare zi, să aveți parte de ultimele informații, dar și de experiența "Alegeri locale ÎN DIRECT". 


Seara, îți vom spune primii care sunt reacțiile liderilor politici, dar și care sunt rezultatele alegerilor. În cursul nopții de duminică spre luni, UNIMEDIA îți va prezenta LIVE care sunt ultimele rezultate parțiale oferite de CEC. În următoarele câteva zile suntem 24/24 on-line.

Stai aproape! Alegerile se fac pe portalul de știri numărul 1 din Moldova!

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: