Face2Face: Radu Bușilă vorbește despre religia islamică, "locurile călduțe" și promisiunile pentru Chișinău

luni, 30 mai 2011

Face2Face: Radu Bușilă vorbește despre religia islamică,
Foto: radubusila.md

Nu am nimic împotriva religiei islamice, dar dezaprob decizia actualei guvernări de a înregistra Liga islamică în ţara noastră. Nu am părăsit PPCD pentru că nu sunt nici tranfug, nici profitor. PPCD nu are nici o legătură cu aceste falsuri ziaristice şi în general nu practicăm PR-ul negru. 


Acestea sunt câteva din declarațiile candidatului PPCD la funcția de primar al Capitalei, Radu Bușilă, făcute în cadrul interviului Face2Face cu utilizatorii UNIMEDIA.

Potrivit lui Radu Bușilă, acesta va suplini bugetul municipal cu bani prin eficientizarea modului de colectare a taxelor şi impozitelor, prin dialog cu autorităţile centrale.

Întrebat despre religia islamică, candidatul PPCD, spune că nu are nimic împotriva acesteia. "Nu sunt împotriva religiei islamice. Dar am dezaprobat decizia actualei guvernări de a înregistra Liga islamică în ţara noastră. Şi asta fără consultarea socetăţii şi a Bisericii Ortodoxe. Suntem o ţară creştină şi trebuie să apărăm credinţa noastră de invazia altor culte din exterior", declară Bușilă.

În cadrul intervenției sale, Radu Bușilă a dezmințit că PPCD ar avea vreo legătură cu falsurile ziaristice, a criticat guvernarea democrată și a vorbit despre realizările sale anterioare în calitate de jurist.

Citește aici interviul Face2Face cu Radu Bușilă.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: