(video) Chirtoacă cere excluderea lui Dodon din cursă: „Să-i crească în frunte minciunile”

marți, 31 mai 2011

(video) Chirtoacă cere excluderea lui Dodon din cursă: „Să-i crească în frunte minciunile”
Foto: UNIMEDIA

„Să-i crească în frunte comisionul de 2,5 milioane de euro, precum și celelalte ilegalități cu care s-a ocupat fiind funcția de ministru al Economiei și să umble așa toată viața! Să știe altă dată cum să mintă în fața camerelor de luat vederi.” Așa i-a răspuns Dorin Chirtoacă lui Igor Dodon, care l-a acuzat recent că ar fi procurat în mod ilegal cele 102 de troleibuze.


Candidatul PL la funcția de primar al Capitalei a prezentat și documente care demonstrează că  troleibuzele au fost procurate direct de la compania belarusă fără intermediari, la cel mai avantajos preț, precum și declarația administrației companiei „Belkommunmash”, care respinge acuzațiile lui Igor Dodon. 

Ca urmare a „campaniei de denigrare, a minciunilor” lansate de candidatul PCRM în această campanie electorală, Chirtoacă cere excluderea lui Dodon din cursa electorală. „S-a făcut de râs și a făcut de rușine Republica Moldova în fața partenerilor externi. A debitat minciuni, calomnii și insinuări. Nu este demn de a fi primar”, a declarat Chirtoacă.

UNIMEDIA amintește că ieri, în cadrul unei dezbateri televizate, candidatul PCRM pentru fotoliul de primar al Capitalei, Igor Dodon l-a acuzat pe Dorin Chirtoacă că ar fi procurat  cele 102 troleibue din Belarus printr-o firmă intermediară din România, iar în urma tranzacţiei ar fi rămas o diferenţă de 2,5 milioane de euro la intermediar.



Sursa: UNIMEDIA
Video: Privesc.Eu 


0 Comments: