Dodon la cârma Capitalei: Voi da raport la fiecare 6 luni

vineri, 3 iunie 2011

Dodon la cârma Capitalei: Voi da raport la fiecare 6 luni
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Candidatul comunist, Igor Dodon, a prezentat astăzi, 3 iunie, principalele prevederi ale programului său electoral și anume soluțiile privind administrarea eficientă a primăriei Chișinău.

Astfel, Dodon propune modificarea structurii organizatorice a primăriei prin atragerea investițiilor. De asemenea, acesta consideră că funcționarii trebuie selectați prin intermediul unui concurs și nu prin dispoziția edilului Capitalei, iar în fiecare sector al Capitalei trebuie creat un birou de juriști, care vor consulta cetățenii.

Candidatul comunist a mai promis să vină în cu un raport al activității sale, la fiecare 6 luni. ”Patru ani la rând am așteptat schimbarea în Capitală, care a fost, însă nu spre bine”, a mai spus Dodon.  


Prezent la conferință, deputatul PCRM, Zinaida Greceanîi a menționat că în domeniul comercializării patrimoniului trebuie să existe transparență, iar toate deciziile în acest sens să fie publicate pe pagina web a primăriei. Greceanîi consideră că trebuie să existe și o trasparență maximă în gestionarea banilor publici.

La final, Igor Dodon a invitat cetățenii la un cocert ”Soluția pentru Chișinău”, care va fi organizat în Piața Marii Adunări Naționale și susținut de cunoscutul Benny Benassi.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: