Top alimente pentru detoxifierea organismului

marți, 31 mai 2011

Top alimente pentru detoxifierea organismului
Poză simbol

Vrei un corp fără toxine și cauți cele mai eficiete alimente pentru detoxifierea organismului? Dacă da, noi îți dăm o mână de ajutor. Iată ce alimente pentru detoxifierea organismului trebuie să consumi pentru a avea un trup și o minte sănătoasă:


Legume proaspete: morcovi, ceapă, sparanghel, broccoli, anghinare, varză, conopidă, varză de Bruxelles şi sfeclă.

Sunt printre cele mai bune alimente pentru detoxifierea organismului. Consumate crude, ele vor duce la curățirea organismului substanţe chimice nocive, dar și de toxinelor.

Fructe: Organismul este capabil să digere fructele foarte uşor. Din acest motiv, ele sunt printre favoritele alimente pentru detoxifierea organismului în mod natural.

Ele ne furnizează vitamine, minerale esenţiale, fibre şi anti-oxidanţi. În plus, au un conținut ridicat de apă, care înlătură toxinele periculoase din organism.

Citrice
 = vitamina C. Portocalele și lămâile sunt alimente pentru detoxifierea organismului des folosite de nutriționiști. Ele pot demara procesul de digestie mai ușor, organismul eliminând mai rapid toxinele.

Verdețuri: alge verzi, varză, spanac, ștevie lucernă şi salată rucola. Au o concentrație ridicată de clorofila, fiind cele mai eficiente alimente pentru detoxifierea organismului în mod natural. 

Ceai verde = anti-oxidant, care stimulează funcţia hepatică. Bea câteva cești de ceai verde pe zi și vei simți o diferență uluitoare în organismul tăi, într-un timp foarte scurt.

Usturoi: este unul dintre cele mai puternice alimente pentru detoxifierea organismului. Stimuleaza ficatul în producerea de enzime, care ajută la procesul de detoxifiere. 

Toate aceste alimente pentru detoxifierea organismului consumate zilnic, dar în catități mici, te vor ajuta la curățirea trupului într-un timp foarte scurt.

0 Comments: