Ferrari 458 Italia by Graf Weckerle sau cum să strici un design reuşit

joi, 2 iunie 2011

Ferrari 458 Italia by Graf Weckerle sau cum să strici un design reuşit
Foto: Autogespot

Tunerul german Graf Weckerle a reuşit să strice designul unuia dintre cele mai interesante modele apărute în peisajul auto al ultimului an. Cunoscut în întreaga Europă pentru abordarea deloc discretă cu care îşi face mâna pe modele sport foarte scumpe, Weckerle a realizat o "operă" proprie cu pornire de la Ferrari 458 Italia, adăugând însă caracterul discutabil al unor elemente estetice care strică formele modelului italian.


Cea mai evidentă "ştampilă" a kitului produs de Wegerle este reprezentată de setul de jante complet atipice pentru un model sport. Jantele create de Weckerle nu se află la prima apariţie, fiind montate anterior şi pe Aston Martin DBS şi Aston Martin V8 Vantage.

Iar efectul vizual este acelaşi. Oricum, chiar dacă plac sau nu şi chiar dacă se potrivesc precum nuca-n perete pe modelul italian, un lucru este clar: este imposibil să confunzi un model tunat de Weckerle cu unul preparat de o altă casă de tuning europeană.

Pe lângă partea estetică, Graf Weckerle a umblat şi sub capota lui 458 Italia, rezultatul de aici fiind ceva mai atractiv pentru cei care şi-ar dori să-şi achiziţioneze un astfel de exemplar. 

Vorbim de un motor care ajunge de la 570 la 600 de cai putere şi care îţi garantează că nu ve avea probleme la orice fel de "comparative" ad-hoc care ar putea avea loc pe şosele.








0 Comments: