(video) Sfat de la Moscova! Ziuganov îi îndeamnă pe moldoveni să-i voteze pe comuniști

miercuri, 1 iunie 2011

(video) Sfat de la Moscova! Ziuganov îi îndeamnă pe moldoveni să-i voteze pe comuniști
Foto: captura imagini video Youtube

Liderul Partidului Comunist din Federația Rusă, Ghenadi Ziuganov, a venit cu o adresare către cetățenii Republicii Moldova. Acesta le sugerează moldovenilor să-i voteze pe candidații Partidului Comuniștilor din alegerile locale generale, care vor avea loc pe 5 iunie. 

“Federația Rusă și Republica Moldova întotdeauna au fost împreună. Și nu am fost doar prieteni, noi avem o credință comună, cultură comună, rădăcini și victorii comune. Noi toți ne mândrim cu faptul că prietenia și frăția popoarelor noastre au fost acel impuls pentru relațiile și soluționările acelor probleme care ne-au mișcat întotdeauna înainte”, spune Ziuganov încrezut în adresarea sa. 


Potrivit acestuia, “doar unind potențialele Federației Ruse, Republicii Moldova, Ucrainei și Belarusului am putea cu încredere să privim în viitor, eficient să dezvoltăm economia țărilor noastre și să asigurăm viața decentă a cetățenilor“.

Într-un final, comunistul de la Moscova îi îndeamnă pe moldoveni să fie alături de comuniști. “Votându-i pe comuniști sunt sigur că votați pentru tot ce-i mai bun în viața și istoria noastră“, spune liderul comuniștilor din Rusia.

UNIMEDIA amintește că Ghennadi Ziuganov este Prim-secretar al Partidului Comunist din Federația Rusă din 1993.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: