Surprize neaşteptate de Ziua Copiilor la Shopping MallDova

marți, 31 mai 2011

Surprize neaşteptate de Ziua Copiilor la Shopping MallDova
Foto: Shopping MallDova

Una din zilele cele mai aşteptate de către copii este chiar ziua lor – 1 iunie. Cu acestă ocazie, Shopping MallDova dedică o săptămînă întreagă distracţiei şi copilăriei. 


Încă din 26 mai, copiii s-au putut bucura de eroii desenelor animate preferate Minnie şi Mikey Mouse , care au avut grijă să facă o atmosferă de poveste în mall. Aceştia nu vor lipsi nici în ziua cea mai importantă – 1 iunie, ba mai mult, ei vor fi la dispoziţia picilor de dimineaţă pînă seara!

Micuţii mai pot învăţa mici scamatorii chiar de la clovnii poznaşi, care nu vor avea nici o absenţă timp de o săptămînă. Tot pentru micii iubitori de artă vor lucra în regim special pictorii care vor colora feţele zîmbitoare ale copiilor în cele mai vii nuanţe. 

De 1 iunie, Shopping MallDova a pregătit un program distractiv şi educativ. Micuţii energici, vor avea parte începînd cu ora 14:15, de  un matineu cu participarea lor activă.  Iar pentru a mai răcori un pic atmosfera incinsă , de la orele 13:00 Shopping MallDova va oferi gratis îngheţată tuturor copiilor.

Cei care-şi doresc să se joace cu prietenii lor patrupezi, dar nu au unul acasă, Shopping MallDova  va organiza un show cu pisici extraordinar!

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: