”AVANTAJ BCR”: Soluție financiară bancară atractivă pentru microîntreprinderile RM

miercuri, 1 iunie 2011

”AVANTAJ BCR”: Soluție financiară bancară atractivă pentru microîntreprinderile RM
Foto: BCR

BCR Chişinău S.A. susţine dezvoltarea micului business prin extinderea pachetului „AVANTAJ BCR” şi pentru microîntreprinderile din R. Moldova. Pachetul  include servicii financiar-bancare vitale unei companii, şi optimizează operaţiunile bancare, oferite la costuri esenţial reduse.


Astfel, microîntreprinderile cu un număr de angajaţi mai mic de 10 persoane pot beneficia de comisioane zero la serviciile de deservire a contului curent şi Internet Banking până la 1 septembrie 2011, plus reduceri de 20% la serviciile respective după 1 septembrie. Pentru proiectul salarial în cazul microîntreprinderilor vor fi aplicate condiţii standard de deservire a cardurilor şi efectuare a plăţilor salariale pe card.  

Potrivit lui Sorin Andrei, preşedintele executiv BCR Chişinău, extinderea pachetului „AVANTAJ BCR“ este generată de dorinţa BCR Chişinău de a oferi tuturor agenţilor economici din Moldova cele mai moderne soluţii bancare, care permit o economie substanţială de timp şi de bani în derularea operaţiunilor bancare. 

”Pachetul ”AVANTAJ BCR” include toate serviciile de bază de care are nevoie o întreprindere în condiţii benefice pentru clienţii noştri. Astfel punem baza unor parteneriate de lungă durată pentru prosperitatea afacerilor în Moldova”, a mai declarat Sorin Andrei. 

Pachetul AVANTAJ BCR a fost lansat la 1 mai 2011 şi include servicii financiar-bancare precum: cont curent şi servicii aferente, serviciul Internet banking, proiect salarial.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: