(video) Sexul ca afacere: Grupare cu peste 20 de prostituate anihilată de poliție

marți, 31 mai 2011

(video) Sexul ca afacere: Grupare cu peste 20 de prostituate anihilată de poliție
Poză simbol
Foto: blog.com

Poliţia a anihilat activitatea unei filiere specializate în proxenetism. Potrivit informațiilor din anchetă, un tânăr în vârstă de 29, originar r.Anenii Noi, a fondat și a pus pe roate o grupare de circa 20 de persoane, care erau impuse să se prostituieze contra plată atât în Capitală cât și în alte localităţi din țară.


Oamenii legii au stabilit că suspectul are atribuții de organizare și dirijare a filierei, recrutarea tinerelor pentru practicarea prostituției, asigurarea cu spațiu locativ și mijloace financiare pe perioada de activitate, asigurarea cu transport pentru ieșirile la clienți, coordonarea comenzilor și contingentului care urma să deservească clienții, verificarea profilului clientelei, asigurarea securității în timpul prestării serviciilor intime.

De asemenea în cadrul documentării filierei, forțele de ordine au identificat trei complici ai acestuia, fiecare având roluri bine determinate. Aceștia s-au dovedit a fi:

- soţia suspectului care avea rolul de coordonator a ieșirilor prostituatelor la clienți şi transportarea acestora la localurile de agrement: saune, hoteluri, apartamente etc.

- o tânără cu pseudonimul „Vica”, originară din r.Anenii-Noi, care a fondat această filieră împreună cu suspectul principal, recrutând şi antrenând pe parcursul anilor 2006-2011 circa 20 de prostituate. Actualemente aceasta este "mâna dreaptă" a soţilor. În activitatea filierei avea un rol activ, acorda servicii de prostituție, plasa anunţuri pe site-uri de socializare și ziare de publicitate.

-cea din urmă complice în vârstă de 27 de ani, locuitoare a Capitalei, avea aceleași atribuții. Potrivit investigaţiilor operative, costul unei ore de servicii sexuale varia între 600 lei - 50 EURO, în dependență de naționalitatea clientului, dintre care circa ¾ din bani îi reveneau organizatorilor principali, restul - prostituatelor. Oamenii legii dețin date despre peste 20 de prostituate care activau în filieră.

În prezent cei 4 membri ai filierii sunt cercetați penal în baza art. 220 Cod Penal al RM "Proxenetism", care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 la 7 ani. Concomitent poliția desfășoară acţiuni de urmărire penală menite să pună sub învinuire persoanele bănuite, şi respectiv acumularea probelor suficiente în scopul remiterii dosarului în instanţa de judecată.




Sursa: UNIMEDIA


0 Comments:

 
Știri
Templates Novo Blogger