(foto) Palatul Buta din Baku pentru nunta Ecaterinei Voronin

sâmbătă, 4 iunie 2011

(foto) Palatul Buta din Baku pentru nunta Ecaterinei Voronin
Foto: Buta Palace

Ex-preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin împreună cu familia sa și oaspeţii s-au întors în Chișinău din Capitala Azerbaidjanului, Baku, unde pe 3 iunie în Buta Palace a avut loc nunta nepoatei sale, Ecaterina. 

Despre aceasta anunță presa din Federația Rusă. Potrivit sursei, Ecaterina s-a căsătorit cu fiul viceministrului transporturilor din Azerbaijan, Musa Panahov. Cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut la una din stațiunile Coastei de Azur. "Deşi la început părinţii mirelui s-au opus căsătoriei din cauza diferenţelor religioase, totuși mai târziu, au dat acceptul pentru căsătorie", a declarat o sursa apropiată familiei ministrului adjunct, mai scrie mass-media din Rusia.


La nuntă a fost invitat și președintele Azerbaijanului. Nuntașii au fost veseliți de interpreți cunoscuți din Rusia, Turcia și Moldova, despre care organizatorii nu vor să spună prea multe.

Avionul VIP de 34 de locuri cu care a venit familia Voronin la Baku aparține unei companii românești. O oră de zbor cu un astfel de avion costă de la 5 la 7 mii de euro. "Cursa București - Chișinău - Baku durează cca 3,5 ore. Asta înseamnă că familia Voronin ar putea plăti pentru zbor peste 30 mii euro", se mai notează în știrile difuzate de presa rusă.

Evenimentul a avut loc la Buta Palace din Azerbaijan. Vedeți mai jos fotografii din local.













Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: