(VIDEO) Doi magicieni, fraţi gemeni, au levitat 3 ore

marți, 14 septembrie 2010

(VIDEO) Doi magicieni, fraţi gemeni, au levitat 3 ore
Foto: captura YouTube

Timp de aproape 200 de minute gemenii Nicolas Luisetti şi John Paul Olhaberry au stat 200 de minute în aer, la 7 metri deasupra mulţimii de curioşi, reuşind să doboare recordul mondial al numerelor de iluzionism de acest gen. Potrivit Daily Mail, fraţii magicieni au dedicat acest număr de magie aniversării a 200 de ani de la crearea statului Chile, marcată pe 18 septembrie.


Mulţimea adunată a putut urmări întreg show-ul pe un ecran gigantic, însa mulţi dintre curioşi au pus la îndoiala capacităţile celor doi magicieni, adăugând că este vorba despre o înşelătorie sau o iluzie optică. Alţii au crezut că cei doi tineri aveau sub haine bare metalice cu care erau agatati de stalp sau au stat nemiscati pe sârme. Totuşi aceste presupuneri nu explică faptul că  Nicolas şi Paul au reuşit să leviteze mai bine de 3 ore. 

Gemenii sunt consideraţi cei mai renumiţi iluzionişti din Chile, fiind mereu invitaţi la show-urile TV. Numerele lor de magie sunt deseori comparate cu cele ale celebrului magician american David Blane, care a devenit faimos în întreaga lume pentru trucurile sale fenomenale, inexplicabile.


Sursa: 9am.ro


0 Comments: