(galerie foto) Ana Ropot din R. Moldova a fost desemnată cea mai frumoasă prezență feminină cu pașaport străin din Beijing

luni, 13 septembrie 2010

(galerie foto) Ana Ropot din R. Moldova a fost desemnată cea mai frumoasă prezență feminină cu pașaport străin din Beijing
Ana Ropot
Foto: shanghaiist.com

Moldovencele sunt în top! Ana Ropot din Moldova a câștigat sâmbătă premiul mare în cadrul concursului de frumusețe devenind Miss Laowai la Beijing. Potrivit GlobalTimes, Miss Laowai este titlul acordat pentru cele mai frumoase prezențe feminine din afara Beijingului. Conform sursei citate, Ana este de 3 ani în China și a vizitat peste 30 de orașe și zone din această țară muncind ca și voluntar, ajutând copii și familii nevoiașe. Ana studiază acolo managementul turismului, vorbește fluent chineza, dar și alte 6 limbi.

Moldoveanca a concurat în finala concursului menționat alături de alte 18 tinere din diferite țări ale lumii, dar care locuiesc în prezent la Beijing.


Ana Ropot și-a făcut studiile la Chișinău, iar după terminarea a 12 clase la liceul Spiru Haret din Capitală a plecat în China. "Ana s-a înscris în concurs toamna trecută după ce s-a sfătuit cu mine. Nu eram sigură ca va reușit să participe în toate acțiunile de acolo pentru că solicitau foarte mult timp. Ea a spus că le va reuși pe toate. Astfel, într-un an a fost în vizită la diferite spitale, a făcut voluntariat și a ajutat mai multe familii și copii, și-a vândut la licitație lucrurile personale și într-un final a reușit să câștige și finala concursul. Sunt mândră și mă bucur pentru realizarea ei", a declarat pentru UNIMEDIA mama frumoasei de la Beijing, Irina Ropot.

Concursul de frumusețe este susținut de Departamentul chinez pentru prietenie internațională și interculturalitate. UNIMEDIA vă invită să vedeți mai jos o galerie foto cu festivitatea de decernare a premiilor de sâmbătă:






sursa: Unimedia

0 Comments: