Chirtoacă: Încă nu sunt sigur dacă voi candida la funcția de deputat în alegerile parlamentare anticipate

luni, 13 septembrie 2010

Chirtoacă: Încă nu sunt sigur dacă voi candida la funcția de deputat în alegerile parlamentare anticipate
Foto: http://itiaudchemarea.blogspot.com/

"Încă nu sunt sigur că voi candida la funcția de deputat în alegerile parlamentare." Declarația îi aparține vicepreședintelui PL, primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, lansată în cadrul unui interviu realizat de Privesc.EU în parteneriat cu UNIMEDIA.

"Am candidat de două ori la funcția de deputat. Atunci era obiectivul de a scăpa de dictatura comunistă. Acum e altă situație. Deja am candidat de două ori la funcția de deputat. Doresc să-mi respect angajamentele față de alegătorii din Chișinău", a mai precizat Chirtoacă.


"Totuși, caracatița comunistă este încă tare... Doi foști parteneri de afaceri (referință la Victor și Viorel Țopa vs Vladimir Plahotniuc) se ceartă cu influența sa mediatică...", a mai subliniat Chirtoacă.

Amintim că vicepreședintele PL, Dorin Chirtoacă, a candidat de două ori și a fost ales în funcția de deputat - la 5 aprilie și 29 iulie 2009 - fiind unul dintre principalii factori, care au contribuit la un rezultat bun al Partidului Liberal în alegeri.

Ulterior, Chirtoacă a renunțat la mandatul de deputat, motivându-și decizia că trebuie să-și ducă la bun sfârșit mandatul de primar general.

sursa: Unimedia

0 Comments: