Cele mai tari farse de 1 Aprilie

vineri, 1 aprilie 2011

Cele mai tari farse de 1 Aprilie
Foto: apropo.ro

Nici în zilele noastre nu se cunoaşte originea Zilei Păcălelilor, însă se spune că obiceiul ar veni din lumea francofonă. Acest obicei s-a raspandit foarte mult in secolul trecut, iar multe persoane continua sa cada in capcane, mai mult sau mai putin reusite si amuzante.


De exemplu, în anul 1998, americanii au crezut anunţul publicat de către lanţul de restaurante fast food Burger King, prin care se făcea cunoscută lansarea unui hamburger pentru stângaci, conceput astfel încât ingredientele să curgă numai spre dreapta. Ulterior, unii clienţi au fost chiar auziţi comandând: "Un hamburger normal, pentru dreptaci, vă rog!", potrivit apropo.ro.

În mass-media, cea mai tare păcăleală datează din anul 1957 şi aparţine BBC-ului, care pe 1 aprilie, în acel an, a difuzat un reportaj în care puteau fi văzuţi elveţieni care culegeau recolta de spaghetti, excelentă în acel an. Aşa cum putea fi prevăzut, mulţi telespectatori au telefonat întrebând cum ar putea obţine şi ei seminţe pentru un arbore de spaghetti.

Tot BBC şi-a depăşit performanţa, în anul 2008, difuzând un reportaj despre migraţia anual[ a pinguinilor zburători din Antarctica până în jungla amazoniană.

Exemple de farse, pe care le poti face prietenilor:
Pune o folie de plastic transparentă la toaletă între vas şi colac. Noaptea e cel mai bun moment, ca să nu fie remarcată. Apoi când cineva o să meargă la toaletă… Surpriză!!! Dar să fii atent să nu faci farsa asta decât dacă eşti pregătit să cureţi pe urmă… şi cu siguranţă vei avea ce curăţa!

Ai nevoie de o farfurie, unt, sare şi... multe şerveţele. Spune-i "victimei" tale, cât mai serios posibil, că ai văzut pe Discovery cum untul degajă căldura, dacă pui sare deasupra. Pune unt în farfurie şi un pic de sare peste el. Ţine apoi mâna deasupra şi prefă-te că simţi căldura. Apoi... întreabă-l şi pe el/ea dacă o simte. Iar când are mâna deasupra farfuriei... pleosc! Presează-i repede mâna cu a ta ca să strivească untul....

0 Comments: