(video) Rihanna recunoaşte că-i place violenţa sexuală

miercuri, 30 martie 2011

(video) Rihanna recunoaşte că-i place violenţa sexuală

După ce a fost criticată pentru videoclipul super provocator şi explicit al piesei "S&M" şi a trebuit să schimbe numele melodiei pentru playlisturile radiourilor din Marea Britanie, Rihanna face o dezvăluire şoc: îi place violenţa sexuală!


Rihanna a vorbit despre conotaţiile sexuale şi despre inspiraţia pentru videoclipul S&M pentru ediţia din aprilie a revistei Rolling Stone.

"Trăiesc cu nevoia de a fi fata cuiva. Îmi place la nebunie să fiu legată şi pleznită. Folosirea bicelor şi lanţurilor e prea planificată... trebuie să te opreşti să te uiţi după bici. Prefer ca bărbaţii să-şi foloseasca mâinile", declară RiRi în interviul pentru Rolling Stone.

În cadrul interviului, RiRi a spus, de asemenea, că trebuie sa ia atât de multe decizii în fiecare zi, încât în viaţa privată preferă ca deciziile să fie luate de altcineva în numele ei. Cântăreaţa spune totodată că e o masochistă, dar recunoaşte că nu este foarte mândră de asta şi căprobabil aceasta plăcere i se trage de la abuzurile suferite în copilărie.



Sursa: mtv.ro 

 


0 Comments: