Caravana Admiterii! Școala de Studii Avansate în Jurnalism își caută studenți

marți, 29 martie 2011

Caravana Admiterii! Școala de Studii Avansate în Jurnalism își caută studenți
Foto: scoaladejurnalism.md

Școala de Studii Avansate în Jurnalism a lansat luni, 28 martie, Caravana Admiterii 2011-2012. Evenimentul are drept scop prezentarea proiectului de studii în oraşele şi centrele universitare din ţară.


Caravana a început cu ziua de luni, cu vizita la Universitatea "Alecu Russo" din Bălți. La eveniment au participat peste 20 de studenţi ai facultăţii de jurnalism interesaţi în studii postuniversitare de profil.De asemenea, studenţii au aflat care sunt condiţiile de înmatriculare la ŞSAJ, cursurile care sunt predate la şcoală şi nu în ultimul rînd despre instructorii care predau la ŞSAJ. 

Cea de a doua prezentare a Şcolii va avea loc miercuri, 30 marti, la Universitatea „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Cahul. Iar orașul Comrat, va fi cea de-a treia localitate în care va merge Caravana Admiterii.La Chişinău, în incinta Centrului pentru Jurnalism Independent, Caravana Admiterii va dura pînă la 15 aprilie, timp în care toţi cei interesaţi vor putea primi informaţie adiţională cu privire la admitere.

Data-limită de depunere a dosarelor este 15 aprilie. La studii vor fi admisi 20 de studenţi, dintre care5 vor beneficia de burse. 

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism este un proiect al Centrului pentru JurnalismIndependent, iniţiat în cooperare cu Şcoala de Jurnalism din Missouri (SUA) şi Centrul de FormareProfesională a Jurnaliştilor din Paris (Franţa).

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: