(video) ”Dezamăgire” pentru fanele lui Alexandru Manciu. S-a terminat cu burlăcia, interpretul s-a logodit!

luni, 27 decembrie 2010

(video) ”Dezamăgire” pentru fanele lui Alexandru Manciu. S-a terminat cu burlăcia, interpretul s-a logodit!
Foto: Facebook

Tânărul interpret Alexandru Manciu s-a logodit. Cel puțin așa scrie cântărețul pe rețeaua de socializare Facebook. Spre dezamăgirea fanelor sale, Manciu a postat și câteva fotografii în care acesta apare alături de iubita sa Olga Onica, în vârstă de 19 ani.


Potrivit unor surse din preajma interpretului, Alexandru și Olga s-au logodit acum câteva săptămâni, iar nunta este planificată pentru anul viitor.

Alexandru Manciu s-a născut la Tiraspol, la 24 martie 1986, unde părinţii lui, Elena şi Sergiu, erau studenţi la Colegiul de muzică. Apoi, familia Manciu s-a mutat la Bender, unde practic a început cariera viitorului star. A început să cînte pe la patru ani. Primul concurs la care a participat a fost „De la 5 la 20”, din Bender. Pe la cinci-şase ani, tatăl lui l-a adus pentru prima dată la Chişinău, la televiziunea moldovenească. În anii care au urmat, familia Manciu se mutase la Chişinău, iar Alexandru, în anii ceea, a participat la foarte multe concursuri din Rusia, România, Ucraina, Polonia. 

Potrivit Vip Magazin, în perioada adolescenţei, a început să i se schimbe vocea şi Alexandru s-a oprit de cîntat. În schimb, după absolvirea Liceului „C. Porumbescu”, şi-a continuat studiile la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, facultatea de instrumente cu coardă, specialitatea vioară. S-a dedicat studiilor şi, deşi îşi dorea o carieră muzicală, nu s-a grăbit să se lanseze în show-business, dar a început să compună melodii. Participarea sa în cadrul proiectului televizat „Fabrica de staruri” a fost ca o provocare, care mai apoi i-a adus succesul, devenind marele câștigător. Manciu a obţinut atunci un contract cu o casă de discuri şi un elegant Ford Focus.

Vedeți mai jos câteva imagini din timpul burlăciei lui Alexandru Manciu: 



Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: