Roman Abramovici va avea în centrul Londrei un "palat"

luni, 27 decembrie 2010

Roman Abramovici va avea în centrul Londrei un
Foto: realitatea.net

Patronul clubului de fotbal Chelsea, Roman Abramovici a cumpărat o clădire din centrul Londrei în valoare de 150 de milioane de lire sterline (230 de milioane de dolari) pe care intenţionează să o transforme într-un "palat" somptuos cu şase etaje şi trei niveluri subterane, informează dailymail.co.uk.


Clădirea se află în Lowndes Square din Londra şi are o suprafaţă totală de 2.790 de metri pătraţi. Noul "palat", după ce va fi amenajat, va avea opt dormitoare, opt săli de baie, o piscină interioară şi apartamente pentru personalul auxiliar.

Cele cinci etaje de deasupra parterului şi cele trei niveluri subterane vor găzdui, în plus, un cinematograf, o saună, o sală de clasă pentru copii şi o cameră pentru divertisment. Patru dintre etajele superioare vor avea acces şi la o parcare exterioară multietajată.

Clădirea constă în două blocuri unite, care au fost despărţite în nouă apartamente, în anul 1998. De-a lungul anilor, miliardarul rus Roman Abramovici a cumpărat aceste apartamente, unul câte unul, cu intenţia de a transforma clădirea într-o reşedinţă unică, amenajată sub forma unui "palat", fără a schimba însă exteriorul clădirii.

0 Comments: