Chirtoacă: Mariana Ambros este demisă pentru două abateri grave. Ambros: Chirtoacă este lipsit de competențe privind demiterea. VEZI VIDEO

luni, 27 decembrie 2010

Chirtoacă: Mariana Ambros este demisă pentru două abateri grave. Ambros: Chirtoacă este lipsit de competențe privind demiterea. VEZI VIDEO
Foto: allmoldova.com

"Legislaţia este stufoasă şi este nevoie de o săptămână şi de munca a zeci de oameni, dar și comisii, pentru ca un funcţionar să fie demis pentru două abateri grave - darea în locaţiunea a 10 mii metri pătraţi de la fosta uzină S.A. "Alfa" unui agent economic şi pentru că a încercat să pună mâna pe un apartament cu 4 odăi.

Ambros refuză să facă cunoştinţă cu actul de demitere, dar nu are cum să se eschiveze la nesfârşit. Celor care nu o să le ajungă scaunele de la Primărie, le vom găsi unul. În caz de abateri mai grave următorul va fi după gratii”.

Declaraţia aparține primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, şi a fost făcută astăzi, 27 decembrie, la începutul şedinţei operative de la Primărie.


Mariana Ambros a specificat pentru UNIMEDIA că ea nu a luat act de proiectul de demitere, întrucât nu este de acord cu conţinutul procesului verbal al Comisiei de disciplină. „Eu nu am fost informată despre raportul Anchetei de Serviciu”, a spus Ambros menţionând că în cadrul demiterii de săptămâna trecută a fost încălcată procedura. Totodată, aceasta declară că Dorin Chirtoacă este lipsit de competențe privind demiterea. 

Luni, 20 decembrie, primarul Dorin Chirtoacă anunţa că Mariana Ambos a fost demisă din funcţie pentru că s-a folosit de statul de funcţionar public pentru a pune mâna pe un apartament cu 4 odă.



Sursa: UNIMEDIA 
Video: Privesc.eu


0 Comments: