Orange a desemnat câştigătorul unui milion de lei

luni, 27 decembrie 2010

Orange a desemnat câştigătorul unui milion de lei
Foto: orange.md

Compania Orange a desemnat marele câştigător al concursului „Câştigă un milion cu Orange”, care s-a desfăşurat în perioada 14 octombrie-22 decembrie. Fericitul câştigător, care a devenit milionar este Dumitru şi este din Chişinău. Totodată, clienţii Orange care au participat la concurs au intrat în posesia altor premii precum: hanorace, telefoane mobile Nokia 2220s, maşini Peugeot 107 sau premii băneşti în valoare de 10 mii lei.


Extragerea finală a concursului a avut loc la 23 decembrie, câştigătorul Premiului Mare de 1 milion de lei, din motive de securitate a preferat ca numele său să nu fie făcut public. Tot atunci, alţi 9 clienţi Orange au primit cheile de la noul lor automobil - Peugeot 107.

În perioada desfăşurării concursului, 60 de participanţi au intrat în posesia celor 10 mii de lei, care erau împărţite zilnic. Totodată, au fost oferite 30 de premii surpriză, câte un telefon Nokia 2220s, iar 100 cei mai activi participanţi au primit hanorace. Câştigătorii premiilor au mulţumit Companiei Orange pentru cadourile oferite şi i-au îndemnat pe toţii clienţii să participe la acţiunile şi concursurile organizate de Orange, să creadă în minuni pentru că acestea se îndeplinesc.

„Pe parcursul acestui concurs, aproximativ 1 milion de sms-uri au fost expediate de către clienţii Orange. Totodată, anul acesta am avut mai multe premii decât în anul precedent, care au fost acordate în fiecare zi. Suntem bucuroşi că am anunţat câştigătorii chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, de Crăciun şi Anul Nou”, a menţionat Mickael Faure, Directorul Marketing şi Comunicare de la Orange Moldova.

Toate extragerile din concurs au fost automatizate şi au avut loc în prezenţa unei comisii independente, şi a unui notar, ceea ce a asigurat transparenţa şi excluderea intervenţiei factorului uman în procesul extragerii.



Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: