Guvernul și-a dat astăzi demisia. Acesta va asigura interimatul până la depunerea jurământului noului Executiv

luni, 27 decembrie 2010

Guvernul și-a dat astăzi demisia. Acesta va asigura interimatul până la depunerea jurământului noului Executiv
Colaj: UNIMEDIA

(Update: 13:10): Deşi a fost solicitat de jurnalişti, Vlad Filat nu a venit în faţa presei. Potrivit Serviciului de Presă al Executivului, aceasta pentru că premierul are un program încărcat.

(Update:13:07)
: Guvernul îşi va depune demisia în faţa Legislativului, în mod oficial, în prima şedinţă a Parlamentului nou ales de mâine, 28 decembrie 2010, de la ora 15.00.

"Vacanţa este încă departe, urmează să muncim în continuare", a spus premierul, menţionând că actualului cabinet de miniştri îi rămân deocamdată funcţiile de administrare a treburilor publice, până la depunerea jurământului de către membrii noului Executiv.

"Ne vom mai revedea într-o ambianţă mai plăcută înainte de a trece în noul an", a declarat Filat.


Singura chestiune pe ordinea de zi a şedinţei cabinetului de miniştri de astăzi, 27 decembrie 2010, este cea cu privire la demisia Guvernului.

Şedinţa actualului cabinet a început la ora 13.00 şi nu a durat mai mult de 10 minute.

Amintim că miniştrii din Guvernul Filat şi-au depus jurământul la 25 septembrie 2009. "Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea propăşirii R. Moldova, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, suveranitatea şi integritatea teritorială a Moldovei". Acestea au fost cuvintele pe care le jurase miniştrii poporului.

UNIMEDIA te îndeamnă să scrii mai jos ce părere ai despre activitatea Guvernului Filat.



Sursa: UNIMEDIA 
Video: Privesc.eu 


0 Comments: