Doritorii de a participa în etapa națională a Eurovision se pot înregistra până la 16 ianuarie 2011

luni, 27 decembrie 2010

Doritorii de a participa în etapa națională a Eurovision se pot înregistra până la 16 ianuarie 2011
Constantin Marin, președinte IPNA Teleradio-Moldova
Foto: Privesc.EU

"Compania Teleradio Moldova reîncepe proiectul său tradițional Eurovision. De câteva săptămâni a fost anunțată înscrierea participanților la acest concurs. Pe 25 decembrie a fost confirmată participarea noastră la Eurovision, Dusserdolf, Germania. Astfel, vom participa pentru a 7-a oară la acest concurs muzical european".


Anunțul a fost făcut de președintele companiei IPNA Teleradio-Moldova, Constantin Marin, azi, 27 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă.

De cealaltă parte Vitalie Cojocaru, directorul Comitetului de Organizare "Eurovision" în R. Moldova, a declarat că și în 2011, în cadrul etapei naționale cel mai probabil se va merge pe formula din anul precedent. "În dependență de numărul pieselor înregistrate în concurs, vom organiza fie două semi-finale, fie doar etapa națională. Decizia o vom lua după prezentarea materialelor. Noutatea din acest an este faptul că cei interesați pot depune cererea și trimite piesa on-line la adresa www.trm.md/eurovision2011. Toți doritorii trebuie să țină cont că piesele care se înregistrează în concurs nu trebuie să fie lansate mai devreme de 1 septembrie 2010", a precizat Cojocaru în cadrul conferinței de astăzi.

UNIMEDIA precizează că cererile de participare în etapa națională pot fi depuse până 16 ianuarie 2011. Numărul acestora este nelimitat. Concursul „Eurovision Song Contest 2011” va avea loc la Dusseldorf, Germania, în perioada 10-14 mai 2011.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: