De Crăciun, BCR Chişinău a fost alături de copiii de la Grădiniţa „Fluturaş” din Nemţeni

marți, 28 decembrie 2010

De Crăciun, BCR Chişinău a fost alături de copiii de la Grădiniţa „Fluturaş” din Nemţeni

Banca Comercială Română Chişinău S.A. a sărbătorit ajunul Crăciunului alături de copiii din clasa 0 de la Grădiniţa „Fluturaş” din s. Nemţeni, r. Hânceşti.


Pentru micuţii din clasa BCR de la Grădiniţa din Nemţeni, Moş Crăciun a venit mai devreme şi a fost adus de echipa BCR Chişinău. Cei 20 de copii l-au primit pe Moşul după cum e obiceiul - cu poezii, colinde şi urături. La rândul său, Moş Căciun le-a oferit copiilor dulciuri, pentru a simţi gustul sărbătorilor de iarnă.

„Copiii de la grădiniţa din Nemţeni ne-au făcut o mare surpriză, întâmpinându-ne cu poezii şi colinde. Prin urmare, surprizele şi darurile de Crăciun au fost reciproce. După cum am menţionat şi anterior, vom continua să investim în educaţia lor şi în anul 2011, fiind ferm convinşi că anume investiţiile făcute în educaţie reprezintă cheia unui viitor mai prosper în R. Moldova”, a declarat Sorin Andrei, preşedintele executiv al BCR Chişinău S.A.

În septembrie a.c., 20 de copii din grupa pregătitoare de la Grădiniţa „Fluturaş” din s. Nemţeni au fost luaţi sub tutela BCR Chişinău, fiind astfel formată grupa BCR. Sprijinul iniţial oferit de BCR Chişinău acestor copii a constat din rechizite şcolare. Ulterior, BCR Chişinău a oferit gimnaziului din Nemţeni mai multe articole de mobilier, printre care mese, scaune şi dulapuri, în valoare de peste 18.000 lei.

Suportul acordat de către BCR Chişinău gimnaziului din Nemţeni se înscrie în campania internă ,,BCR - partener al comunităţii”, lansată în iulie 2010, pentru a oferi ajutor oamenilor afectaţi de inundaţiile din vara anului curent.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: