(video) Baschet: O minge a sfidat gravitaţia

luni, 27 decembrie 2010

(video) Baschet: O minge a sfidat gravitaţia
Foto: captura YT

Baschetul este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi, în care o miime de secundă şi un tropăit al fanilor te poate duce din culmea disperării în culmea fericirii. O demonstrează una dintre cele mai norcoase lovituri din istoria acestui sport.


Campionatul nord-american de baschet va trece la disponibilizări din cauza crizei financiare. Managerii NBA vor o competiţie mai echilibrată, mai multe vedete şi meciuri mai spectaculoase. Replica jucătorilor a venit imediat într-un meci din campionatul universitar.

Kamil Gawrzydek a reuşit o execuţie fabuloasă dintr-o aruncare liberă în timpul partidei Idaho State - Utah State University. Mingea trimisă de baschetbalist a rămas preţ de câteva secunde deasupra inelului, însă, spre deliciul publicului, a intrat în coş în cele din urmă, chiar dacă un adversar se străduia să facă un curent de aer contrar.

Adversarii au dat vina pe puterile unui Superman din tribune, care ar fi "speriat mingea" astfel încât să intre în coş, iar colegii au glumit că va rata la reluările de la tv. Un fost jucător de baschet, renumit pentru faptul că ţinea în echilibru mingea pe arătător, a spus că sigur era o substanţă lipicioasă pe inel sau a venit un suflu de la aerul condiţionat.

A fost momentul cel mai important al serii, meciul fiind unul fără istoric în privinţa rezultatului, 71-48 pentru Utah.



0 Comments: