(Video) Stepaniuc confirmă plecarea din PMU, dar spune că „încă” nu aderă la PDM. Lupu: Un dialog cu Moldova Unită l-aș vedea puțin mai larg

joi, 9 septembrie 2010

(Video) Stepaniuc confirmă plecarea din PMU, dar spune că „încă” nu aderă la PDM. Lupu: Un dialog cu Moldova Unită l-aș vedea puțin mai larg
Foto: flux.md

Victor Srepaniuc părăsește PMU

„Este adevărat că sunt pregătit să plec de la „Moldova Unită”. Zilele acestea o să iau decizia finală. Despre aderarea mea la Partidul Democrat nu este încă adevărat. Am avut mai multe invitații și discuții cu liderii mai multor partide, dar nu există încă o decizie în problema respectivă ”. Declarațiile aparțin deputatului Victor Stepaniuc, lansate azi, 9 septembrie.

Solicitat de UNIMEDIA, președintele Partidului Democrat, Marian Lupu, nu neagă că cunoaște situația lui Stepaniuc și că au fost discuții în acest sens. Totodată Lupu spune că a purtat dialoguri cu mai multe partide pentru a vedea dacă este posibilă o organizare pentru formarea unei patforme mai largi.


„Nu am discutat concret cu Victor Stepaniuc despre anumite condiții privind aderarea la PDM, însă un dialog cu Moldova Unită l-aș vedea puțin mai larg. Mai sunt și alte partide cu care purtăm discuții ca să ajungem la un model de colaborare. La sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie vom pune punctele pe „i” în acest sens”, a precizat liderul PDM.

Marian Lupu a refuzat să spune despre ce partide este vorba pentru o eventuală colaborare, subliniind că nu este în interesul Partidului Democrat să spună ce va face „pentru că ar putea strica afacerea”.

sursa: Unimedia

0 Comments: