În perioada 7-10 septembrie la Chişinău se va desfăşura expoziţia internaţională specializată „MoldMEDIZIN & MoldDENT”

luni, 6 septembrie 2010

În perioada 7-10 septembrie la Chişinău se va desfăşura expoziţia internaţională specializată „MoldMEDIZIN & MoldDENT”
Foto: fci.md

In cadrul editiei din anul curent a expozitiei „MoldMEDIZIN & MoldDENT” vor participa 83 de producatori si distribuitori de tehnica medicala si de laborator, produse farmaceutice si instrumentariu stomatologic din Republica Moldova, Federatia Rusa, Romania, Ucraina, Italia, Turcia, informeaza Serviciul de Presă a Ministerului Sanatatii.

Totodata, in cadrul forului vor prezenta standuri informationale Agentia Medicamentului, Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie “Nicolae Testemitanu”, Spitalul Clinic Republican, Institutul de Cardiologie, Institutul de Neurologie si Neurochirurgie, Institutul Oncologic, Centrul Republican de Diagnosticare Medicala, Institutul de Cercetari Stiintifice in domeniul Ocrotirii Sanatatii Mamei si Copilului, Centrul National Stiintifico-Practic de Medicina Urgenta, Centrul National de Sanatate Publica.


Pe parcursul celor patru zile expozitionale vor fi organizate evenimentelor stiintifice, la care vor lua parte medici, conducatori ai institutiilor medicale, specialisti ai Ministerului Sanatatii in diverse domenii, studenti ai Universitatii de Stat de Medicina si Farmacie „Nicolae Testemitanu”, medici rezidenti, reprezentanti ai organizatiilor medicale profesionale.

Congresul al XV-lea al Asociatiei Stomatologilor din Republica Moldova organizat in cadrul expozitiei se va desfasura sub genericul „Probleme actuale ale stomatologiei: endodontie, paradontologie, restaurari estetice, protezare dentara, ortodontie, implantologie, chirurgie orala si maxilofaciala si altele”.

UNIMEDIA mentioneaza ca expozitia specializata „MoldMEDIZIN & MoldDENT” este organizata de Centrul International de Expozitii „Moldexpo” sub egida Ministerului Sanatatii, cu sustinerea asociatiilor medicale profesionale din Republica Moldova. Inaugurarea oficiala a Expozitiei va avea loc pe data de 7 septembrie, la ora 11.00, in fata pavilionului central al „Moldexpo”.

sursa: Unimedia

0 Comments: