(video) Reprezentantul Rusiei la Eurovision a înjurat aseară în direct pe scena din Germania

miercuri, 11 mai 2011

(video) Reprezentantul Rusiei la Eurovision a înjurat aseară în direct pe scena din Germania
Colaj: UNIMEDIA

Reprezentantul Rusiei la Eurovision, Alexei Vorobiov, a înjurat aseară în direct pe scena din Germania. De bucurie că a fost selectat pentru a evolua în finală, interpretul rus s-a uitat în camera de filmat și a înjurat de bucurie. 

În unele țări, cuvintele lui Vorobiov nu s-au auzit, dar apoi, pe Internet au apărut secvențele necenzurate.

"Это Россия! Это Россия, бл**ь! Иди сюда, бл**ь! Смотри в глаза, бл**ь!" (n. r. Asta e Rusia! Asta e Rusia, ****! Vino-ncoa, b****! Uită-te în ochi, b****!), a strigat rusul, fluturând tricolorul Federației Ruse și pupând camera de filmat.


Presa rusă scrie că Vorobiov era îngrijorat că nu va trece în finala concursului Eurovision. Într-o discuție pe Skype cu tatăl său, interpretul rus spune că i-au venit în minte toate înjurăturile atunci când numele Federației Ruse întârzia să apară pe ecran.



UNIMEDIA amintește că Alexei Vorobiov a surprins publicul aseară printr-un gest greu de înțeles. Vorobiov i-a felicitat pe germani cu Ziua Victoriei. "S dniom Pobedî" (n.r. Cu ziua Victoriei) a strigat acesta după ce a terminat de interpretat piesa și a testat întâi microfonul cu două bătăi în palmă.



Aseară, la Dusserdolf, a avut loc prima semifinală a concursului Eurovision. Joi, 12 mai, va avea loc a doua semifinală, în cadrul căreia urmează să evolueze și reprezentanții R. Moldova, Zdob și Zdub. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: