Patru femei care ar fi putut fi în locul lui Kate Middleton

luni, 9 mai 2011

Patru femei care ar fi putut fi în locul lui Kate Middleton
Foto: unica.ro

Aproape 10 ani, de despărţiri şi împăcări, i-au trebuit lui Kate Middleton să îl convingă pe Prinţul William că îşi merită coroana. Nu a fost deloc o treabă uşoară, mai ales că fiul cel mare al prinţului Charles a avut numeroase pretendente care, probabil, au încercat să facă acelaşi lucru. 

Iată patru dintre fostele prietene ale prinţului William care ar fi putut ajunge prinţese în locul lui Kate Middleton, dar s-au ales doar cu o invitaţie la nuntă.


Davina Duckworth-Chad

Una dintre primele iubite, dacă nu chiar cea dintâi, este Davina Duckworth, fiica unui cunoscut proprietar de terenuri din Marea Britanie şi văr de gradul doi cu Prinţesa Diana. 
Aceștia s-au întâlnit o foarte scurtă perioadă de timp în 1999, când cei doi au petrecut o vacanţă frumoasă într-o croazieră. Se spune că relaţia lor a fost pe cât de intensă, pe atât de scurtă, însă, în cazul în care idila lor ar fi mers, căsătoria ar fi fost considerată stabilită. 
Între timp, Davina s-a căsătorit cu un baronet moştenitor englez şi are doi copii gemeni.

Arabella Musgrave

Ultima cucerire a prinţului înainte de colegiu a fost Arabella Musgrave, cu care nu a avut nici cu ea o relaţie serioasă. Deşi idila lor a fost scurtă, tot în vara lui 2001, chiar înainte de a intra la colegiu, se spune că prinţul William a nutrit la Arabella şi în următoarea vară după colegiu. 

În prezent, Arabella Musgrave este PR la Gucci şi nu o duce deloc rău cu un moştenitor al unei părţi din Ford.



Jessica (Jecca) Craig

Pe Jessica Craig, William o cunoaşte din adolescenţă, când acesta avea 16 ani. Relaţia lor a început mult mai târziu, prin 2001, iar doi ani mai târziu, existau deja zvonuri că sunt logodiţi. 

Înainte de a merge la Colegiul St. Andrew, William şi-a petrecut mare parte din vară la moşia pe care familia Craig o deţine în Kenya, o proprietate imensă de 55 de mii de acri de teren. Amuzant este că tot aici, William avea să îi adreseze întrebarea mult aşteptată lui Kate Middleton. 

Jessica şi Will au rămas buni prieteni, dovadă fiind şi prezenţa acesteia la nunta regală. 

Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe

Despre Isabella presa scria că este cea mai importantă rivală a lui Kate, care a reuşit să îi provoace actualei prinţese o criză de gelozie. În 2004, când William se întâlnea cu Kate, acesta a cunoscut-o pe Isabella la un bal și a flirtat cu ea toată noaptea. 

Din cauza actriței care îl vrăjise pe William, cei doi s-au despărţit în acea vară, iar gelozia lui Kate l-a făcut pe acesta să mărturisească prietenilor că se simţea sufocat de aceasta.



Sursa: unica.ro


0 Comments: