"Gone in 60 seconds" la Moscova: Doi moldoveni suspectaţi că au furat 40 de automobile

miercuri, 11 mai 2011

Poză simbol
Foto: webnocular.com

La Moscova a fost arestat un grup criminal din șase indivizi care în perioada 2009-2011 au furat circa 40 de automobile, relatează agenția de presă lenta.ru.


În total au fost reținuți doi cetăţeni ai Republicii Moldova şi patru ai Federației Ruse. Potrivit anchetatorilor, cetăţenii Republicii Moldova născuți în 1978 şi respectiv în 1981, cu antecedente penale, furau automobile folosind mijloace tehnice moderne. Ceilalţi membri ai grupării ascundeau mașinile și pregăteau documente pentru legalizarea şi vânzarea lor în alte regiuni ale Rusiei.

Înainte de reținere, poliţia i-a urmărit o perioadă de timp, în care au înregistrat mai multe furturi. Ulterior, oamenii legii au reținut trei membri ai grupării criminale în flagrant pe traseul Moscova – Riazan în timp ce aceștia se deplasau într-un automobil furat, după ce au arestat și pe ceilalți suspecţi.

Criminalii au recunoscut că au participat doar în șapte din circa patruzeci de furturi. Anume șapte automobile au fost găsite de oamenii legii. În prezent toți suspecții se află sub arest.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la lenta.ru


0 Comments: