Imagini inedite cu Osama bin Laden: În tinereţe, teroristul a urmat cursuri de judo

luni, 9 mai 2011

Imagini inedite cu Osama bin Laden: În tinereţe, teroristul a urmat cursuri de judo
Foto: telegraph.co.uk/adevarul.ro

Cel mai vânat terorist al planetei a cochetat, în tinereţe, cu artele marţiale. Un antrenor de judo taiwanez susţine că, în anii `80, Osama bin Laden i-a fost elev. Drept dovadă, a arătat şi câteva fotografii şi înregistrări video inedite, în care liderul Qaida ar apărea costumat în kimono, pentru lecţiile de judo.


Jimmy Woo, fost antrenor al echipei naţionale de judo al Arabiei Saudite, spune că l-a cunoscut în 1981. Iniţial, el i-a spus lui Osama că este prea înalt pentru judo şi că trebuie să aleagă un alt sport, dar l-a acceptat în cele din urmă, la insistenţele tânărului.

"Osama nu era precum ceilalţi. Ceilalţi nu luau în considerare că, deşi soţia mea purta pe cap vălul islamic, nu avea haine tradiţionale arăbeşti. Ceilalţi elevii nu erau deranjaţi de asta, dar Osama nu era de acord", povesteşte antrenorul.

Antrenorul susţine că Osama venea de 2-3 ori pe săptămână la cursurile de judo. Dar din 1984, nu l-a mai văzut. Iar peste ani, când numele Osama bin Laden devenit cunoscut în toată lumea, maestrul n-a bănuit că liderul al Qaida e chiar tânărul saudit pe care l-a antrenat. Abia recent a aflat.



Sursa: antena3.ro


0 Comments: