Credulii sau trăiască impostorii!

luni, 9 mai 2011

Credulii sau trăiască impostorii!

”Depuneți o sumă de 1000 de Euro, și vă garantăm venit de 300 procente anuale”. ”Apartamente la prețul INCREDIBIL de 400 Euro/m2”. 

Cât de tentante și ademenitoare nu ar suna aceste oferte, prima întrebare pe care orice om matur, cât de cât realist și care gândește treaz, ar trebuie să și-o pună este: Oare, de ce ceilalți nu oferă asemenea condiții și oare totul e curat la mijloc? 


Recent presa a mediatizat scandalul, deloc ieșit din comun, legat de construcția unui imobil. Patronul, un fost politician, a luat de la cetățenii naivi bani pentru a construi un bloc locativ. Dânsul a cheltuit banii pe construcția unui hotel, iar acum dă vina pe criza economică, pe foștii concurenți politici, motivând non-perfomanța sa și neonorarea obligațiunilor asumate. Cum poți da sume de mii de Euro, unei persoane care îți dă întâlnire la colț de casă, care te sună și te presează continuu să achiți sumele de bani sau care face niște gesturi care pur și simplu ți-ar da de gândit?

Nu doar moldovenii, ci și mulți alții au pățit-o de mii de ori, nimerind în capcana afaceriștilor care le promiteau marea și sarea, venituri uriașe, apartamente la prețuri derizorii.

Continuare pe blogul lui Nati Vozian... 

sursa: Unimedia

0 Comments: