(video) Chirtoacă: Afișele - o nouă mizerie comunistă

luni, 9 mai 2011

(video) Chirtoacă: Afișele - o nouă mizerie comunistă
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Afișele care au apărut astăzi, dimineața pe străzile Chișinăului, potrivit lui Dorin Chirtoacă nu sunt altceva decât o nouă mizerie a comuniștilor. La rândul său, Igor Dodon, candidat PCRM la Primăria Chișinău a declarat că nu va face politică de Ziua Victoriei și nu a dorit să comenteze învinuirele lui Chirtoacă.

”Este o nouă încercare de a denigra și murdări PL. Observăm că se țin în lanț atacurile în acestă campanie electorală și este interesul numai PCRM”, a menționat candidatul PL la funcția de primar general.


Totodată, Dodon a afirmat că cei care vorbesc despre politică, unii din contracandidații lui, nu au decât să continue. ”Pe noi ne interesează soluțiile pentru problemele pe care le au oamenii”, a adăugat acesta.

Amintim că afişele apărute astăzi, îl înfăţişează pe candidatul liberalilor la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, arătând un gest indecent, iar mesajul este inscripţionat în limba rusă: "Vmeste za tvoevo primara!", (n.red. - " Împreună pentru primarul tău!").



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: