Oficial: Jaguar C-X75 intră în producție

luni, 9 mai 2011

Oficial: Jaguar C-X75 intră în producție
Foto: autobook.ro

Jaguar a anuntat oficial ca noua lor supermasina hibrida C-X75, ce a debutat anul trecut la Salonul Auto de la Paris, va intra in productie.


Jaguar C-X75 este propulsat de un sistem hibrid compus dintr-un motor cu combustie interna si doua motoare electrice, sistem ce-i permite sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.0 secunde sau in 6 secunde de la 0 la 160 km/h si sa atinga viteza de top de 322 km/h.

Noul Jaguar C-X75 dispune de un sasiu fabricat din fibra de carbon, un sistem de tractiune integrala, iar atunci cand ruleaza in mod pur electric, acesta are o autonomie de 50 km.
Performantele acestei supermasini nu afecteaza deloc nivelul de eficienta deoarece, multumita sistemului hibrid de propulsie, Jaguar c-X75 are valoare emisiilor de CO2 de numai 99 grame per km.

Carl-Peter Forster, CEO Tata Motors, a declarat ca "Acesta este Jagauar-ul viitorului. Oportunitatea acestei inovatii in UK este unul din motivele pentru care Tata Motors a investit in Jaguar si este fantastic ca produse precum C-X75 pot deveni realitate."
Productia noului Jaguar c-X75 va fi limitata la numai 75 unitati, iar pretul de pronire al acestei supermasini hibride este de 700,000 GBP.








Sursa: autobook.ro


0 Comments: