(video) CNN: Moldova este printre primele 4 favorite ale concursului Eurovision

sâmbătă, 14 mai 2011

(video) CNN: Moldova este printre primele 4 favorite ale concursului Eurovision
Foto: CNN

Postul de televiziunea american CNN suprinde prin reportajul difuzat recent. Potrivit sursei, Moldova este printre primele 4 favorite la câștigarea concursului Eurovision din acest an. 

"Prezentatorul CNN, Phil Han, aruncă o privire asupra participanților la finala Eurovision, care deja au reușit să iasă în evidență prin ținute de la foarte frumoase la absolut ridicole.

Astăzi, la Düsseldorf va avea loc marele eveniment - finala concursului. Printre participanții care au reușit să se evidențieze se numără și formația Zdob și Zdub, membrii căreia poartă haine amuzante și provin dintr-o țara mică numită Moldova. Cu siguranță și ea se va lupta strâns pentru primul loc în acest concurs", se menționează în știrea pusă pe post de CNN. 


Numărul de ordine al zdubilor în concurs este 15. Este pentru a doua oară când formaţia Zdob şi Zdub va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision. În 2005, Zdubii s-au clasat pe locul 6, cu piesa "Bunica bate doba”. Acesta este cel mai bun rezultat al ţării noastre în cei 6 ani de când este participantă la concursul muzical internaţional.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments:

 
Știri
Templates Novo Blogger